DE INVLOED VAN JE FAMILIESYSTEEM

Wist je dat bepaalde blokkades soms generaties lang worden doorgegeven?

Soms is er iets in je familiesysteem waar je loyaal aan blijft en jij hebt hier last van.

Helaas of gelukkig hoe je het ook wilt zien besta je toch echt 50% uit je vader en 50% uit je moeder. Door hun ben jij hier op aarde en stroomt de energie van je familie door je heen. De blokkades die je ervaart kun je prachtig door een familieopstelling zien en kun je meteen anders gaan handelen door de inzichten die je hebt gekregen.


WAT ZIJN FAMILIEOPSTELLINGEN?

Met familieopstellingen kun je inzichten krijgen in thema's waarin je in je leven vastloopt. Je kunt een vraag opstellen of een verlangen. Een groep mensen zal je familiesysteem representeren en jouw vraag of verlangen. (Tenzij je het in een groep doet, anders is het 1 op 1 ook mogelijk). Je krijgt inzichten mee waar je verder kan om dit pijnpunt verder te kunnen helen in je leven.


Soms heb je niet door waar specifiek je probleem vandaan komt, en dit maakt juist de opstelling heel zichtbaar voor je. Je bent 50% je moeder en 50% je vader, dit maakt dat de blokkades soms ook uit je familiesysteem komen waar je je totaal niet van bewust bent.

Voorbeelden van blokkades die kunt ervaren zijn:

 • Waarom voel ik mij zo ongelukkig?
 • Waarom voel ik mij altijd alleen?
 • Waarom mislukken mijn relaties steeds?
 • Waarom haal ik geen voldoening uit het leven of het werk dat ik doe?
 • Waarom blijven patronen zich herhalen?
 • Waarom heb ik zoveel moeite met keuzes maken?

 

In vrijwel alle situaties is een familieopstelling behulpzaam. Ook met issues die niet gerelateerd zijn aan je familiesysteem. Een familieopstelling werkt energetisch, de representanten weten niets van je situatie en weten toch de opstelling zo te laten verlopen dat het altijd kloppend is. Het blijft altijd moeilijk om het specifiek uit te leggen wat het inhoudt, maar ervaren is de beste manier om er achter te komen hoe het voelt. 

 

Op dit moment werk ik enkel met 1 op 1 familieopstellingen.

De groepen staan even niet gepland, dit komt later terug.


WAT KUN JE VERWACHTEN NA DE OPSTELLING?

Een familieopstelling werkt energetisch altijd door, dus na bijvoorbeeld een week of na een tijdje kan het goed zijn dat je nog inzichten krijgt van de opstelling.

Voorbeelden van veranderingen na de opstelling:

 • Je weet beter je grenzen aan te geven.
 • Je volgt je eigen weg, los van wat anderen er mogelijk van vinden.
 • Je zet jezelf weer op nummer eén. 
 • Je gaat andere situaties en mensen aantrekken in je leven.
 • Je leeft meer in het hier en nu.
 • Je durft te leven, in plaats van dat je wordt geleefd.

TRAJECT -

TARIEVEN EN TIJDEN

We beginnen altijd met een gratis adviesgesprek. Hier kun je voor jezelf al aanvoelen of mijn werkwijze iets voor je is. Afhankelijk van je hulpvraag kijken we samen naar een passend aanbod. Het duur van het traject is dus afhankelijk van je eigen wens.

Ik zal uiteraard hierin mijn advies geven hoelang ik denk dat we nodig hebben om je doel te bereiken. De sessies kunnen wekelijks of per 2 weken gepland worden.

 

Ik combineer 1 op 1 opstellingen met coaching en eventueel Reiki als hier ook je wens ligt. Wekelijks een familieopstelling doen is wat teveel, maar we kunnen het wel inzetten als tool om meer inzicht te krijgen in je eigen dynamieken / emotionele blokkades.  Mijn ervaring is dat genoeg mensen na een familieopstelling nog een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Ik hoor regelmatig: " Ik begrijp nu wat er aan de hand is en nu? ".

Dat is precies waarbij ik je ga helpen, de inzichten die je krijgt in je leven implementeren. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen.

 

De tarieven zijn afhankelijk van de hulpvraag, locatie, tijdstip en duur van het traject. (Soms zijn online sessies ook mogelijk). Tijdens het intakegesprek worden tarieven afgestemd.

Een gratis adviesgesprek kun je direct inplannen inplannen via mijn online agenda.

De vervolgafspraken zullen we samen afstemmen. *In de avonduren en in het weekend is ook mogelijk tenzij mijn beschikbaarheid het toelaat.

 

Wil je meer uitleg en weten of ik je verder kan helpen? Plan dan nu je gratis adviesgesprek in!