VALENTINA IN HET VERLEDEN.....

Mijn identiteit ontdekken heeft gemiddeld iets langer geduurd. Dit kwam vooral omdat ik in verschillende gezinnen heb gewoond, trauma’s moest verwerken maar ook in een totaal ander land kwam te wonen als jong meisje.

Ik werkte jarenlang in de Retail en dat was voor mij een soort van "overleving ". Ik MOEST een baan hebben. Totdat mijn lichaam heel duidelijk besloot aan te geven dat er aantal dingen niet klopten in mijn leven. Zo besloot ik uit elkaar te gaan na een relatie van bijna 8 jaar en heb ik een totale carrière switch gemaakt.

Maar toen kwam het....toen ik eindelijk wist dat er nog veel meer moest veranderen leek het wel alsof ik eerst me mezelf aan de slag moest voordat ik andere kon helpen. Ik viel volledig uit, kon eigenlijk niets meer.

De afgelopen jaren hebben centraal gestaan voor mijn eigen heling. Het was zeker geen pretje en heel zwaar geweest om alle trauma's onder de loep te nemen. Ik kom uit een gezin waar alcoholisme en geweld regelmatig voorkwamen. Daarnaast ook in verschillende gezinnen opgegroeid wat ook erg verwarrend was. Familieopstellingen en andere alternatieve geneeswijzen hebben mij enorm geholpen bij mijn eigen proces, en dit is ook de reden waarom ik geïnteresseerd ben geraakt in alternatieve manieren die mensen kunnen helpen in hun proces.

Dankzij o.a. familieopstellingen en reiki is er focus op mijn identiteit gekomen en op mijn eigen verlangens. Ik vond dit zo bijzonder hoe het werkt waardoor ik hier veel meer over wilde weten en besloot de opleidingen te volgen. 


VALENTINA IN HET HEDEN....

Sinds vorig jaar heb ik mijn eigen onderneming en heb ik verschillende samenwerkingen met andere ondernemers, geef ik reiki behandelingen, individuele opstellingen, groepsopstellingen en coaching sessies.

Met andere ondernemers heb ik tot nu toe dag retraites en volle maan evenementen georganiseerd.

Ik vind het enorm leuk om mijn passie en kennissen ook met andere ondernemers te delen.

 

Vanaf eind mei 2024 ben ik volledig afgestuurd als Reiki Master en mag ik zelfs andere mensen Reiki leren geven. Mijn passie voor energetisch werk is groot wat maakt dat ik mij blijf ontwikkelen en nieuwsgierig blijft over de holistische aanpak om een lichaam te kunnen genezen.

Wil je meer weten over de Reiki opleidingen? Klik dan op onderstaande knop:

Vanaf juni 2024 start ik ook met een nieuwe opleiding "Holistic Pulsing".

Hier zal ik later meer over vermelden op mijn website zodra ik de opleiding heb afgerond.